Leer onze ambassadeurs kennen

Wij hebben een redelijk aantal relaties van ons bereid gevonden om uw eventuele vragen te beantwoorden en u van praktische informatie te voorzien. Om privacy redenen hebben wij hun namen niet op deze website gezet. Wel kunt u van ons tijdens of na het kennismakingsgesprek enkele namen van bestaande relaties ter beschikking gesteld krijgen. Onder deze relaties zitten bestaande en vroegere ondernemers, advocaten, accountants, bestuurders, medici en mensen met familie vermogen.


Jeroen Gilles

Relatie tot topcapital: voormalig consultant voor diverse projecten voor topcapital en iBeleggen (onderdeel van topcapital).

Jeroen (1982) werkt en woont in Haarlem. Heeft op jonge leeftijd drie succesvolle bedrijven opgebouwd en heeft deze in 2015 aan het zittend management verkocht. Sindsdien werkt Jeroen op projectbasis aan uiteenlopende projecten. Eén van deze projecten was het opzetten van de websites van topcapital en iBeleggen. Daarnaast heeft Jeroen beide bedrijven geadviseerd over de huisstijl en communicatie.

“Voordat ik met Peter en Patrick in contact kwam, dacht ik altijd dat beleggen iets spannends en vooral risicovols zou zijn. Iets voor avonturiers en mensen die van gokken houden. Door mijn werk kreeg in kennis en inzicht in deze voor mij nieuwe vorm van beleggen. Hierdoor weet ik nu dat beleggen helemaal niet zo risicovol is als ik dacht, maar dat je je als belegger vooral moet conformeren aan een aantal uitgangspunten. Ik heb geleerd dat beleggen heel verstandig is en op middellange termijn mij een heel goed rendement brengt.”

Na circa 2 jaar voor topcapital en iBeleggen gewerkt te hebben, heeft Jeroen een nieuwe uitdaging gevonden in het opzetten van een nieuwe bedrijfsactiviteit, namelijk de aan- en verkoop van exclusieve sportauto’s. Jeroen draagt ons nog steeds een warm hart toe en is daarom bereid u in zijn rol van ambassadeur informatie te geven.

“Ik vind dat beide bedrijven zich veel te bescheiden opstellen en in de media een meer prominente rol zouden moeten willen spelen. Ik vind dat topcapital en iBeleggen veel te terughoudend zijn in het maken van reclame. Aan de andere kant heb ik er tegelijk bewondering voor dat ze toch een gezonde groei weten te realiseren.”


Cor Hoeboer

Relatie tot topcapital: heeft diverse personele projecten bij topcapital uitgevoerd, waaronder werving & selectie en coachingswerkzaamheden.

Cor (1956) woont in Naarden en is partner bij Redap (ontwikkelen van mensen en organisaties). In Cor ontmoet u een trouw, integer en behulpzaam persoon. Cor heeft een passie voor koken en wijn, is fanatiek wielrenner en houdt van zeilen.

“Topcapital staat voor eenvoud, transparantie, lage kosten en het niet inspelen op hebzucht door hoog op te geven over fantastische resultaten. Topcapital geeft aan dat je door goede spreiding, naast een goed rendement, rust in de tent krijgt. Het is eigenlijk verrassend dat topcapital in relatief korte tijd tot de top 10 van Nederland is gaan behoren, zonder dat zij reclame hebben gemaakt.”

“Waarom ik voor het zusterbedrijf iBeleggen heb gekozen? Omdat ik vanaf het begin het gevoel had dat ik een persoon ben, en geen nummer. Vanwege de betrouwbaarheid die iBeleggen uitstraalt in een wereld die door snelheid, onrust en persoonlijk winstbejag geregeerd wordt. Dit zelfde geldt ook voor topcapital”


Wim Meijer

Relatie tot topcapital: niet direct doch indirect via iBeleggen (onderdeel van topcapital) waar hij klant is.

Wim (1953) woont in Amsterdam en is een warme en creatieve persoonlijkheid. Hij omschrijft zichzelf als een idealist en een dromer. Hij geniet van zijn werk (fysiotherapeut), houdt van kunst en schildert graag zelf. Wim is in aanraking gekomen met iBeleggen via patiënten die werkzaam zijn in de financiële sector. Wim behoort tot één van de grootste actieve ambassadeurs van topcapital en iBeleggen.

“Voor mij staat iBeleggen (en ook topcapital) voor persoonlijk, vertrouwenwekkend, degelijk en ambitieus. Wat mij aanspreekt in iBeleggen? Dat ze er voor mij zijn en niet bezig zijn met het werven van nieuwe klanten met wollige teksten en grote marketingcampagnes.”

“Ik heb voor iBeleggen gekozen omdat ik op een veilige manier mijn geld wil beleggen zodat mijn dochter verzekerd is van een goede financiële toekomst. iBeleggen neemt een zorg van mij over zodat ik me kan richten op mijn werkzaamheden en andere leukere dingen. Dit geeft mij rust en stabiliteit.”


Wilt u in contact komen met een van hen?

Mail ons op: petervanderslikke@topcapital.nl of bel naar +31 (0)20 671 38 70. We plannen graag een telefonische afspraak voor u in.

In contact komen met een van onze ‘anonieme’ ambassadeurs?

Naast bovenstaande ambassadeurs hebben we nog een aantal ambassadeurs die er de voorkeur aan geven niet met naam en toenaam op de website vermeld te worden, maar u desalniettemin graag te woord staan. Ook met hen kunt u in contact komen.