Welkom bij een van de snelstgroeiende onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland

Topcapital heeft – naast de twee vestigingen in Amsterdam en Het Gooi – een vestiging in Haarlem geopend. Zo kunnen onze (toekomstige) klanten in Kennemerland relatief dichtbij huis terecht voor persoonlijke service en begeleiding.

Samen met ons zusterbedrijf iBeleggen zijn wij in totaal met elf mensen. Zes personen hiervan vormen het eerste aanspreekpunt voor klanten. Dit zijn Peter, Patrick, Frank, Mieke, Paul en Harry.

Paul is het aanspreekpunt voor onze vestiging in Haarlem. Hij kan complexe zaken eenvoudig uitleggen en ziet het als zijn uitdaging onze relaties zoveel mogelijk te ‘ontzorgen’. U bent van harte welkom bij hem in Haarlem.

E-mail: paulvonk@topcapital.nl
Telefoon: +31 (0)20 671 38 70


Met topcapital kiest u voor rendement én rust

In de financiële dienstverlening maken vooral mensen het verschil. Bij topcapital willen we beoordeeld worden op onze persoonlijke betekenis voor u. Op resultaten in termen van ervaringen en rendementen. Als volstrekt onafhankelijke partij dienen we geen andere belangen. TOP staat voor Transparant, Onafhankelijk en Persoonlijk. En dat zijn we ook écht.

Het is minder ingewikkeld dan het lijkt. Wereldwijd gespreid lange termijn beleggen, tegen de laagste kosten van de markt. Wij noemen dit ook wel Slow beleggen.

Onderzoek naar historische rendementen wijst uit dat lange termijn beleggen het meest oplevert. En juist vanwege onze ervaring en expertise weten we dat niemand de winnaars van morgen kan voorspellen, ook professionals niet. Daarom accepteren wij de tussentijdse grillen en grollen van de markt in ruil voor een goed rendement op de lange termijn. Wij zetten in op (internationale) spreiding en kiezen alleen voor begrijpelijke beleggingen. Zo is uw portefeuille gericht op de toekomst en bestand tegen een stootje.

In het boek ‘Slow beleggen’ doet Peter 365 inzichten voor lange termijn beleggen uit de doeken. Vraag een gratis exemplaar aan.


Het effect van kosten op rendement wordt stelselmatig onderschat

Elke euro die u onnodig aan beleggingskosten maakt, gaat ten koste van uw toekomstige rendement. Banken vragen al gauw 1% tot 1,5% meer dan wij.

Op lange termijn is het effect van kosten op rendement gigantisch. Daarom streven wij ernaar om de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat u als klant onder de streep meer overhoudt.

1% lagere beleggingskosten betekent op lange termijn ruim 40% meer vermogen

Onze tarieven behoren tot de laagste van de markt. Bereken wat topcapital voor uw situatie kost.


Wat klanten zeggen over topcapital

“Wij zijn bijna 5 jaar geleden naar jullie overgestapt vanwege de eenvoudige, duidelijke, transparante manier van beleggen en de lage kosten. Ook de strategie waarin niet eindeloos gehandeld en gepingeld wordt voor provisie kan ik allen maar toejuichen. Timing is nauwelijks of niet mogelijk zoals jullie altijd zeggen, de glazen bol bestaat niet en daar kan ik het volledig mee eens zijn.”

“Nog steeds één van mijn beste beslissingen om bij jullie te beleggen. Geeft mij nog steeds rust en heb mij daarom ook geen moment zorgen gemaakt.”

“Een vraag heb ik niet, laat staan een klacht. Maar wel een compliment (en ook dat kan een mens soms van het hart moeten): over de stipte, grondige én heldere rapportages die ik steeds weer van u ontvang. ‘Transparantie’ is bij u geen loos begrip. Ik beveel u aan.”