We hebben leuk nieuws om  te delen: we zijn verhuisd naar een groter en duurzaam kantoor aan de rand van het Amsterdamse Bos. Het nieuwe kantoor biedt meer dan genoeg werkplekken voor het hele team en diverse ruimtes om onze relaties te ontvangen.

Nieuw adres

De Cuserstraat 91
1081 CN Amsterdam 

Onze contactgegevens zijn onveranderd gebleven, dus we blijven bereikbaar via ons vertrouwde telefoonnummer en e-mailadres.

Nieuw kantoor

We zijn heel blij met onze nieuwe werkomgeving. Het nieuwe kantoor biedt meer dan genoeg werkplekken voor het hele team en diverse ruimtes om onze relaties te ontvangen. De ondergrondse parkeergarage biedt zowel voor onze relaties als voor ons veel gemak. We kijken ernaar uit om hier op een duurzame wijze verder te groeien.

Bereikbaarheid

De A9 of A10 zijn binnen enkele minuten met de auto bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer zijn we uitstekend te bereiken, met Station Amsterdam Zuid en Amstelveen busstation om de hoek. Hieronder kunt u zien waar ons nieuwe kantoor ligt op de kaart:


In de buurt?

We kijken uit naar een succesvolle voortgang van onze samenwerking vanuit ons nieuwe kantoor! En mocht u deze zomer toevallig in de buurt zijn van het prachtige Amsterdamse Bos, weet dan dat u altijd welkom bent om te komen kijken.

topcapital Wij zijn topcapital. Noem ons idealisten maar wij geloven dat het beheren van uw vermogen écht anders kan. Met een eerlijke, onafhankelijke en vooral persoonlijke aanpak moet beleggen gewoon begrijpelijk en eenvoudig zijn. Tegen lage kosten en zonder onnodige risico’s. En dat helemaal duurzaam.