De tarieven van topcapital behoren tot de laagste van Nederland. Het is ons streven om onze tarief binnen afzienbare tijd verder te verlagen. Want hoe lager de kosten, des te meer u als klant onder de streep overhoudt.

Onze beheervergoeding is berekend op basis van een gestaffeld tarief, met een minimum van 3.630 euro per jaar. De beheervergoeding is inclusief 21% btw. Over de transactiekosten en fondskosten is geen btw verschuldigd.

Kosten topcapital Beheervergoeding
0,48% per jaar tot 2.500.000 euro aan belegd vermogen (incl. btw)
0,36% per jaar over het meerdere boven 2.500.000 euro (incl. btw)
0,24% per jaar over het meerdere boven 5.000.000 euro (incl. btw)
Kosten Broker Transactiekosten
Saxo Bank hanteert voor topcapital een all-in fee voor het bewaren van effecten en verrichten van effectentransacties. Dit tarief is gebaseerd op de omvang van uw belegde vermogen. Bij elke transactie op de beurs is er tevens sprake van spreadkosten*. Bereken uw totale kosten.
Fondskosten Kosten voor de indextrackers en marktfondsen
De gemiddelde totale fondskosten bij topcapital bedragen circa 0,17% per jaar. Deze kosten zijn verwerkt in de koers van de fondsen.

* De spread is het verschil tussen de aan- en verkoopprijs van uw beleggingen. Wij handelen uitsluitend in zeer liquide producten met een lage spread. De gemiddelde spreadkosten bedragen circa 0,02% per jaar.


Uw totale kosten berekenen?

Klik op de onderstaande link om de totale kosten per jaar (TCO) te berekenen die u bij topcapital betaalt.