Hieronder berekent u de gemiddelde jaarlijkse kosten die u bij topcapital betaalt, ook wel Total Cost of Ownership (TCO). Hierbij wordt rekening gehouden met uw portefeuilleprofiel, de bijbehorende beleggingshorizon en het bedrag waarmee u wenst te starten. Wij streven er voortdurend naar om de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat u als klant onder de streep meer overhoudt.

Met welk bedrag gaat u beleggen?

Gemiddeld wordt er rond de 2.000.000 euro belegd door onze klanten. Met behulp van het schuifje kunt u makkelijk inzicht krijgen in de kosten bij verschillende startbedragen en portefeuilleprofielen. Weet u precies welk bedrag u wilt beleggen? Voer dan eenvoudigweg dit bedrag in.

En welk beleggingsprofiel kiest u?

Uw gemiddelde jaarlijkse kosten zijn

 

De portefeuilleprofielen van topcapital zijn aangeduid met kleuren. Elke kleur staat voor een bepaalde mate van risico, een verwacht rendement en een beleggingshorizon. Lees hier meer over onze portefeuilleprofielen.


Hoe zijn de totale kosten opgebouwd?

Hieronder vindt u een overzicht van hoe de totale kosten die u zojuist heeft berekend zijn opgebouwd. Klik hier voor meer informatie over de verschillende kostenposten.


Vergelijking met andere vermogensbeheerders

Wilt u weten hoe de totale kosten en rendementen zich verhouden tot de concurrentie?