Starten vanaf 500.000 euro

Topcapital biedt vermogensbeheer aan vanaf een bedrag van 500.000 euro. Wanneer u kiest voor een instapscenario dan kan er tijdelijk ook met een kleiner bedrag gestart worden. We hanteren geen maximum bedrag.

U kunt bij ons privé of zakelijk beleggen. Mocht u voor uw kleinkind willen beleggen dan bieden wij klanten van topcapital een speciaal arrangement aan bij iBeleggen.

Mogelijkheid tot duurzaam beleggen

Topcapital biedt de mogelijkheid om duurzaam te beleggen.

Omdat ‘duurzaam’ net als ‘maatschappelijk verantwoord’ en ‘sociaal’ verworden is tot een containerbegrip, vinden we het van belang om u hierover goed te informeren. Klikt u daarom hier om meer informatie te krijgen over onze duurzame modelportefeuille.

Keuze uit vijf verschillende portefeuilleprofielen

Topcapital werkt met vijf verschillende portefeuilleprofielen. Elk portefeuilleprofiel staat voor een bepaalde mate van risico (de verhouding aandelen/obligaties/vastgoed), het te verwachten rendement en een minimale periode waarbinnen de belegging aangehouden moeten kunnen worden (de ‘beleggingshorizon’). Houd er rekening mee dat beleggen nooit zonder risico is.

Lees hier meer over de risico’s van beleggen.

Lees hier meer over onze portefeuilleprofielen.

Uw portefeuille bij ons in beheer

Met topcapital kiest u voor rust en gemak. Wij dragen namelijk de zorg over uw portefeuille. U heeft hier zelf geen omkijken naar. Wij stellen de portefeuille voor u samen, vullen deze voor u in, houden die voor u up-to-date en zorgen er voortdurend voor dat uw portefeuille binnen het door u gekozen profiel blijft. Uw portefeuille bij topcapital is internationaal gespreid, gericht op de toekomst en bestand tegen een stootje.

Uw liquide middelen veilig bij BinckBank

Wij werken samen met BinckBank. BinckBank is onze broker, wat betekent dat we uw rekening bij deze bank aanhouden en het effectensysteem van BinckBank gebruiken voor het handelen op de beurs. Wij hebben gekozen voor BinckBank omdat zij ons op dit moment de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. Topcapital is niet afhankelijk van BinckBank.

Aangezien BinckBank een algemene bankvergunning heeft, zijn liquiditeiten tot 100.000 euro gegarandeerd onder het depositogarantiestelsel. Aangekochte effecten staan op uw eigen naam en worden – separaat van de balans van BinckBank – bewaard bij een apart bewaarbedrijf.

Naar wens geld bijstorten of onttrekken

Als klant kunt u op elk gewenst moment geld bijstorten op of geld onttrekken aan uw portefeuille. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Katinka en Jennifer verzorgen dagelijks alle operationele werkzaamheden.

Dividend herbeleggen of uitkeren

Topcapital biedt u de mogelijkheid om het dividend te laten herbeleggen of periodiek uit te laten keren. Wij berekenen hiervoor geen extra kosten.

Dagelijks opzegbaar

Een opzegtermijn hanteren wij niet. U bent nooit aan ons gebonden. Wij hebben alleen een beheerrelatie, zolang u vertrouwen in ons stelt. U kunt daarom dagelijks van ons af. U betaalt alleen over de periode dat u daadwerkelijk belegd bent.

Online vermogensrapportage

U heeft 24/7 toegang tot uw online vermogensrapportage en kunt deze downloaden via een beveiligde verbinding. De rapportage wordt dagelijks ververst en bevat onder andere informatie over:

  • Rendement
  • Opbrengsten
  • Kosten
  • Mandaatcontrole
  • Risicometing

Bekijk hier een voorbeeldrapportage.

Kosten

We streven er altijd naar om de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat u als klant onder de streep meer overhoudt. Daarom hebben wij gekozen voor een bewezen efficiënte en succesvolle beleggingsformule.


Of wilt u onze kosten vergelijken met andere vermogensbeheerders? Bereken het hier.