Nathalie Mulder vervult de rol van office manager. Ze woont in Amsterdam en is dan ook meestal te vinden op ons kantoor in Oud-Zuid. Wij stelden haar een aantal vragen.

Wat is belangrijk in jouw rol als office manager?

Kwaliteit, oog voor detail en dus de puntjes op de i zetten staan bij mij voorop. Dat is extra belangrijk als je met financiële en vertrouwelijke informatie werkt van bestaande relaties. Als office manager moet ik scherp zijn en secuur werken. Daarnaast fungeer ik als back-up voor Jarmila op de dag dat zij afwezig is en zijn we elkaars klankbord omdat we dezelfde functie bekleden.

Hoe zien jouw dagelijkse werkzaamheden eruit?

Ik heb veel contact met topcapital relaties en ondersteun de vermogensadviseurs in de breedste zin van het woord. Zo plan ik klantgesprekken in en bereid deze voor. Daarnaast controleer ik dagelijks de stortingen en voer ik ingeplande onttrekkingen uit. Ook monitor ik per maand en kwartaal een aantal acties voor bestaande relaties, zoals het versturen van rapportages en het controleren en overboeken van dividenden. Als klanten inlogproblemen hebben of administratieve vragen kunnen ze daarvoor bij mij terecht.

Ook begeleid ik nieuwe topcapital relaties door het administratieve gedeelte van het opstartproces. Er moeten bijvoorbeeld contracten worden opgesteld, rekeningen geopend en CDD-controles uitgevoerd (Customer Due Diligence, de wettelijk verplichte identificatieprocedure om witwassen van geld en financiering van terrorisme tegen te gaan).

Tot slot ben ik grotendeels verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen op kantoor zoals het bijhouden van kantoorvoorraden, inkomende facturen en e-mails verwerken, de rendementen updaten op de website, contact met leveranciers onderhouden of spring ik bij met de organisatie van iBeleggen informatieavonden.

Waarom past deze functie bij je?

Ik heb lange tijd gewerkt als HR assistant en teamassistant bij grotere bedrijven. Een ondersteunende rol ligt mij goed, naast een goede samenwerking heb ik meer behoefte aan een functie met een meer zelfstandige insteek. Vroeger vond ik het vooral leuk om een team of personen direct te ondersteunen. Nadat ik meer werkervaring had opgebouwd, koos ik bewust voor de rol die ik hier kan vervullen als office manager, met meer vrijheid in de specifieke invulling van mijn werkzaamheden. Het belangrijkste in een mijn baan voor mij is om in verbinding met anderen te zijn. Dit komt terug in het persoonlijke contact met bestaande relaties en mijn collega’s.

Hoe ben je hier terechtgekomen?

Via een werving- en selectiebureau kwam ik in aanraking met topcapital en iBeleggen. De functie voelde meteen als op mijn lijf geschreven. Dat het hier ging om een vermogensbeheerder als werkgever sprak mij niet direct aan, maar dat gevoel verdween direct toen ik de websites bekeek. Deze straalden authenticiteit en persoonlijke benadering naar hun relaties uit waar ik mij graag bij aansluit. Daarnaast voelde ik tijdens mijn eerste ontmoeting op kantoor meteen een vertrouwde connectie met Peter en Patrick.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Regelmatig verdiep ik mij in gezond en bewust eten. Ik probeer nieuwe recepten uit en bak graag van alles (en dat allemaal suikervrij). Minstens zo belangrijk vind ik het om mentaal fit te zijn en te investeren in mijn geestelijke gezondheid. Ik volg regelmatig coachingstrajecten of probeer alternatieve therapievormen uit. Ik zorg graag goed voor mezelf, van binnen en van buiten. Om hier niet in door te slaan gun ik mezelf ook momenten waarop ik even van mijn gezonde paden mag wijken, dan bezoek ik mijn lokale stamkroeg of drink een goede fles wijn met vrienden. Je kan mij wakker maken voor een strawberrymargarita cocktail of ijs.

Door creatief bezig te zijn kan ik mezelf opladen. Zo ben ik vaak bezig met het interieur van mijn huis. Ik schilder tenminste een keer per jaar de muren van mijn woon- en slaapkamer in een andere kleur en creëer graag knusheid en warmte in huis door middel van accessoires en kaarsen. Dat laatste sluit aan bij mijn favoriete seizoen, de herfst! In tegenstelling tot veel mensen duurt de zomer mij altijd te lang en snak ik naar koude avonden buiten zodat ik binnen de kaarsen kan aansteken.

Ik kan niet zonder mijn familie en vrienden. Zeker in deze vreemde tijd van corona besef ik dat maar al te goed. Zo kan ik urenlang muziek luisteren en lachen met mijn broer, bezoek ik regelmatig de Johan Cruijff Arena voor een voetbalwedstrijd of ga met vrienden dansen met silent disco koptelefoons op. Ik kijk ernaar uit deze dingen weer straks te mogen doen.


Het team van topcapital

Benieuwd naar de rest van onze collega’s? Bekijk hier onze mensen.

Contact met ons opnemen? Ga naar onze contactpagina.

topcapital Wij zijn topcapital. Noem ons idealisten maar wij geloven dat het beheren van uw vermogen écht anders kan. Met een eerlijke, onafhankelijke en vooral persoonlijke aanpak moet beleggen gewoon begrijpelijk en eenvoudig zijn. Tegen lage kosten en zonder onnodige risico’s. En dat helemaal duurzaam.