vermogensadvies
vermogensbeheerders vermogensbeheerders

Vestiging Amsterdam

Van Eeghenstraat 108 - 1071 GM Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 671 38 70

Email: info@topcapital.nl

Openbaar vervoer

Ons kantoor is bereikbaar vanaf A'dam CS met tram 2 (uitstappen halte Cornelis Schuytstraat) of bus 172 (uitstappen Emmastraat/De Lairessestraat).

Met de auto

Vanaf de A10 neemt u afslag S108 (Buitenveldert/Oud Zuid). Bij de stoplichten slaat u rechtsaf, de Amstelveenseweg op, die u vervolgt (na de tramhalte bij het stoplicht naar links) tot aan de grote rotonde. U neemt de 2e afslag, Cornelis Krusemanstraat, die overgaat in de De Lairessestraat. Bij het 2e stoplicht slaat u linksaf (Emmastraat) en u vervolgt de weg tot voor de ingang van het Vondelpark. De Van Eeghenstraat ligt aan uw rechterhand.

 

Vestiging Huizen

Zwaardklamp 8 - 1271 GK Huizen

Telefoon: +31 (0)35-205 08 55

Email: info@topcapital.nl

Openbaar vervoer

Ons kantoor is bereikbaar vanaf de treinstations Hilversum en Amsterdam Amstel met bus 320 naar bushalte Baanbergenweg te Huizen. Vanaf daar is het 13 minuten lopen. Of vanaf station Naarden-Bussum met bus Regioliner 101 naar dezelfde bushalte.

Met de auto

Vanaf de A1 neemt u afslag 7 (Naarden) of afslag 8 (Blaricum). U volgt dan de route naar de haven van Huizen over de Crailoseweg. Vanaf de Bestevaer te Huizen rijdt u de Havenstraat in richting Oude Haven en Nautisch Kwartier (aan de linkerkant van de haven tegenover het groene Thales kantoor). Vervolgens rechtdoor tot aan het einde waar zich aan de linkerkant het parkeerterrein bevindt. Vanaf daar is het nog slechts 100m lopen.

 

 

 

 

 

 

 

vermogensadvies onafhankelijk beleggingsadvies
onafhankelijk vermogensbeheer financiele adviseurs
onafhankelijk financieel advies onafhankelijk beleggingsadvies
beleggingsadvies private banking